Naar het einde van de wereld en weer terug

Zorg ervoor dat dit evenement op 9 november een doorslaand succes is.

De vacature

Soort inhoud: Gastvrouw/-heer
Soort werk: Korte klus, Praktisch aan het werk, Stage, Reguliere werkzaamheden
Staat open voor anderstaligen: Ja

Dagdeel op 9 november 2024.

Wat ga je doen?

Voor het evenement Naar het einde van de wereld en weer terug hebben we ondersteuning nodig om alles in goede banen te leiden.

Stel je voor: een tocht door verleden en toekomst, langs verzonken dorpen, nieuw land, kunstmatig gecreëerde ecosystemen, ongewenste datacentra en stortplaatsen van verontreinigde grond. We stranden uiteindelijk op een magische, hoopvolle plek op de grens van water en land, tussen zoet en zout, waar we samen onder het genot van een bord dampende soep brainstormen over de mogelijke toekomst van Delta Nederland.

Praktisch

Naar het einde van de wereld en weer terug is een eendaags evenement op 9 november.

We zijn op zoek naar praktische ondersteuning om alles soepel te laten verlopen. De exacte bestemming blijft voorlopig nog een mysterie voor de deelnemers maar kun je natuurlijk wel te horen krijgen als je contact met ons opneemt.

Het evenement start om 11:00 te Amsterdam, gaat op mysterie tour door de Kop van Noord-Holland en eindigt om 17:00 weer te Amsterdam. We hebben vooral hulp nodig tijdens de lunch halverwege.

Wie zoeken wij?

We zoeken 1 of twee enthousiastelingen over de Kop van Noord-Holland. Een specifieke opleiding is niet nodig maar je moet wel houden van een praatje maken en je prettig voelen bij het regelen van hand-en-spandiensten gedurende de dag.

Waar draag je aan bij?

Door te helpen het evenement Naar het einde van de wereld en weer terug, vertel je het boeiende verhaal van de Kop van Noord-Holland en bouw je mee aan de toekomst van het prachtige gebied.

Wat bieden wij?

Als je 9 november niet kunt maar wel graag wilt aansluiten bij het DIJK-team, vinden we het hartstikke leuk om van je te horen.

Organisatie

Dijk

Ulkeweg 16

Ulkeweg 16, 1774 NV Slootdorp, Nederland

View larger map

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je een vacature beschikbaar?

Erfgoedinstellingen kunnen deze gratis via ons formulier insturen. Het vinden van een vrijwilliger begint met een goede vacaturetekst!